יום ראשון, 20 באוגוסט 2017

רוטב הצ'ימיצ'ורי של אל גאוצ'ו


אני דואג לפרסם מתכונים אך ורק למה שאני מצליח להכין ומה שיוצא טעים וקל.


רוטב הצ'ימיצ'ורי של אל גאוצ'ו


אני משתמש ברוטב לסטייקים , שניצל , חביתות , צנימים, והאמת זה טעים עם כל דבר
חומרים ל-1
 ליטר רוטב:250 מ"ל חומץ בן יין - יש בכל סופר
200 מ"ל שמן זית
200 מ"ל שמן סויה
1 כף שום קצוץ טרי (4 -5 שיניים)
חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
עשר עלים של אורגנו טרי קצוץ
250 גרם בצל קצוץ דק
250 גרם פלפל אדום קצוץ דק (אני משתמש בצ'ילי)
כפית מלח מומסת בכוס מים חמים



אופן ההכנה: 
1. מניחים את כל הירקות הקצוצים בקערה.

2. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

3. מאחסנים בכלי סגור עד לשימוש.



חשוב אין להגיש צ'ימיצ'ורי שהוכן באותו יום! צ'ימיצ'ורי ראוי וטעים יותר להגשה לאחר ששהה במקרר שבוע ימים (מינימום 3 ימים).
 
שניצל עם רוטב צימצורי שהכנתי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה